Novogodišnji koncert Kreativnog M kutka "Moguća misija"

Novogodišnji koncert Kreativnog M kutka "Moguća misija"
Škola muzike "Kreativni M Kutak" iz Novog Sada održala je novogodišnji koncert u nedelju, 17. decembra 2017. godine pred punom salom novosadskog kluba "Firchie Think Tank Studio".
 
Na koncertu je učestvovalo osamdesetoro dece i mladih uzrasta od 5-16 godina koji su, na gitarama, flautama i bubnjevima, izveli poznate pop-rok hitove i popularnu filmsku muziku. Gost na koncertu "Kreativnog M Kutka" bio je Hor mladih "Vivak Rock" iz Sremske Mitrovice koji je dao bogatu glasovnu podršku.
 
Koncert i kreativnu radionicu dekupaža za decu, koja mu je prethodila, podržao je Grad Novi Sad, povodom kandidature Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope 2019.
 
Škola muzike "Kreativni M Kutak" osnovana je 2010. godine pod vođstvom gitariste Predraga Đurića i pod sloganom "Svirajmo zajedno - možeš i ti!". Škola postoji sa ciljem da deci i mladima približi muziku na kreativan način i razvije njihovu ljubav prema muzici. Dosad je organizovala i učestvovala u blizu 100 koncerata, festivala i i manifestacija i ostvarila saradnju s ukupno 50 centara, organizacija i udruženja za kulturu i umetnost, škola, zabavišta i državnih institucija.
 
Autor:  Objektiv24
 

Ostavite komentar

Proverite da li ste uneli ( * ) tražene informacije gde je naznačeno. HTML kod nije dozvoljen.

Povratak na vrh