Poslednji sastanak u okviru Voice EU projekta, Pina Raneri; "Mi svi zajedno moramo preuzeti odgovornost za našu zajedničku budućnost"

Poslednji sastanak u okviru Voice EU projekta, Pina Raneri; "Mi svi zajedno moramo preuzeti odgovornost za našu zajedničku budućnost"

Poslednji u nizu sastanak u okviru projekta VoicEU održao se od 13 do 17.decembra Solunu, Ivana Knežević i Srđan Budimčić predstavljali su Republiku Srbiju, odnosno udruženje Irig moj grad.

Komesar Pina Raneri i gradonačelnik Eligio Giardina predsstavnici iz Taormine imali su čast da otvore prvi konferencijski dan. Zahvalili su se prisutnim delegatima, posebno, opštini Nea Propontida, domaćnu drugog dana konferencije, grčkom projektnom partneru za podršku u organizaciji događaja.
 
 
Đardina se takođe fokusirao na fundamentalnu ulogu ljudskih odnosa u partnerskim odnosima i na potrebu integracije kao dodate vrednosti evropskim projektima. "VoicEu - Unapređenje glas građana u razumevanju evroskepticizma" koji promoviše opština Taormina.
 
 
Tokom godine organizovala je pet sastanaka u Santiago de Compostela, Taormini, Budimpešti, Sofij i konačno u Grčkoj, zajedno sa delegacijama iz petnaest evropskih zemalja.
 
 
Konferenciju je vodila sva tri dana Beatrice Briguglio koja je ujedno zajedno sa Tinom Celisijem koordinator ovog projekta. Svi partneri su naglasili svoju firmu volju da prate već započete odnose, formulišući nove projektne inicijative za budućnost.
 
 
Autor: objektiv24
 
 

Ostavite komentar

Proverite da li ste uneli ( * ) tražene informacije gde je naznačeno. HTML kod nije dozvoljen.

Povratak na vrh