Veliki snoubord spektakl u Novom Sadu i ove zime

Veliki snoubord spektakl u Novom Sadu i ove zime

Avalanche Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima počinje u petak, 21. decembra, na platou Spensa.

Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje "Friška gora" okupiće sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu. 

 
Prvog dana, u petak 21. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama, koji pristižu iz svih Srbije i inostranstva.
 
Drugi dan, subota, 22. decembar, rezervisan je za posetioce svih uzrasta, ali prvenstveno za najmlađe. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.
 
Organizator zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje "Friška gora", uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), Spensa i drugih partnera
ako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu.
 
Prošle godine, Novi Sad u drugačijem, belom ruhu, privukao je preko 5.000 posetilaca. 
Izvor 021

Ostavite komentar

Proverite da li ste uneli ( * ) tražene informacije gde je naznačeno. HTML kod nije dozvoljen.

Povratak na vrh