Poslednja provera forme za odbojkaše Vojvodine u Solunu

Poslednja provera forme za odbojkaše Vojvodine u Solunu
Prvi meč Novosađani igraju protiv domaćina turnira PAOK-a, u petak, sa početkom u 20 časova. Vojvodina će se u Solunu sastati još sa turskom Halbankom i rumunskim CSM-om. Igraće bez šefa stručnog štaba Duška Nikolića, ali i bez prvog dizača Ivana Kostića, koji imaju obaveze sa reprezentacijom Srbije.
 
"Crveno-beli" su u Solun otišli nakon osvajanja međunarodnog turnira "Memorijal velikana" u Novom Sadu. Ovo će im biti dobra provera, jer će formu testirati van domaćeg terena, protiv jakih protivnika. 
 
"Posle osvojenog turnira u Novom Sadu ovo će za nas biti novi izazov i prilika da se uigravamo kroz jake mečeve. Siguran sam da će nam to pomoći u pripremama za početak sezone na domaćoj sceni, ali i za kvalifikacije za Ligu šampiona. Zadovoljan sam fizičkom pripremom ekipe, nemamo ozbiljnije zdravstvene probleme i povrede, a forma će doći kroz utakmice i rad", rekao je kondicioni trener Vojvodine Aleksandar Petrović.
 
Posle povratka iz Grčke, odbojkaši će imati nekoliko dana za odmor i pripremu, a već u petak, 28. septembra, odlaze u Ljig na prvu prvenstvenu utakmicu. Odmah potom sledi duel sa Novim Pazarom za pehar u Superkupu. 
 
Posle toga odbojkaši Vojvodine putuju u Zagreb, gde će 9. oktobra, igrati protiv Mladosti u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Autor: 021.rs

Ostavite komentar

Proverite da li ste uneli ( * ) tražene informacije gde je naznačeno. HTML kod nije dozvoljen.

Povratak na vrh