Zabava (41)

Koncert za bebe i roditelje u Galeriji Matice srpske

U  subotu, 6. oktobra 2018. godine, u Galeriji Matice srpske, biti održan prvi u nizu koncerta za bebe i njihove roditelje. Koncerti se organiziju u okviru projekta Odrastanje uz umetnost – Beba u Galeriji kroz saradnju Galerije Matice srpske sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada.
Opširnije...

Festival "Novi Sad - Tango grad" od 23. do 26. avgusta na više lokacija

Udruženje „Todo Tango“ poziva sve ljubitelje muzike i plesa da posete predstojeći Peti međunarodni festival „Novi Sad – Tango grad“, koji će se održati od 23 do 26. avgusta 2018. na nekoliko lokacija u Novom Sadu. Festival sadrži koncert, naučno predavanje, projekciju dokumentarnih filmova, tango seminar, plesne večeri i druge sadržaje namenjene ne samo plesačima već i svim ljubiteljima tango muzike i plesa, ali i argentinske kulture uopšte.

Opširnije...

Predstavljeni prvi izvođači ovogodišnjeg Festivala uličnih svirača

 Bend Svemirko, Sara Renar, Ana Ćurčin i Sana Garić glavna su imena domaće selekcije Festivala uličnih svirača – Gradić festa, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Celokupan program će sadržati i strane izvođače, filmske projekcije, izložbe, pozorišne predstave i performanse koji će biti izvedeni na ulicama Gradića, javljaju organizatori ove manifestacije.

Opširnije...