10. „Fenseraј ukusa” na Detelinarskoj pijaci

U subotu, 14. oktobra 2023. godine, Detelinarska pijaca je bila domaćin jubilarnom, desetom po redu „Fenseraju Ukusa“. Ova manifestacija se već godinu dana redovno održava svake druge subote na Detelinarskoj pijaci, gde rukotvorci i mali proizvođači predstavljaju vrhunske proizvode iz svoje ponude.

JKP ‘Tržnica’ Novi Sad je već godinu dana domaćin manifestacije ‘Fenseraj Ukusa’ na Detelinarskoj pijaci. S obzirom na to da su pijace mesto okupljanja i susreta, važno nam je da sve novosadske pijace žive i van redovnog radnog vremena. Zadovoljstvo nam je što su organizatori ove i sličnih manifestacija prepoznali potencijal naših pijaca. Čestitam organizatorima deseti, jubilarni “Fenseraj” i želim im da ova manifestacija nastavi da raste i razvija se zajedno sa našom Detelinarskom pijacom. U ime svojih saradnika i lično, mogu potvrditi da će i ubuduće JKP ‘Tržnica’ Novi Sad uložiti maksimalne napore da obezbedi što bolje uslove kako izlagačima, tako i organizatorima ovakvih događaja, sve to na zadovoljstvo posetilaca naših pijaca„, izjavio je Vladimir Stojković, direktor JKP „Tržnica“ Novi Sad na otvaranju manifestacije.

JKP „Tržnica“ Novi Sad se trudi da, osim osnovne delatnosti, otvori novosadske pijace za manifestacije poput ove, jer su pijace mesto okupljanja i druženja. Važno nam je da ih i organizatori različitih događaja prepoznaju kao potencijalna mesta za okupljanje i saradnju.