Voša dočekala Netinje- Rezultat nerešen

Fudbaleri Vojvodine remizirali su danas sa ekipom Makabija iz Netanje rezultatom 0:0, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred start sezone 2021/22.
Nekoliko stotina navijača konačno je bodrilo danas “staru damu”.

Gosti iz Netanje imali su inicijativu od početka utakmice, veći posed, ali je tim Slavoljuba Đorđevića taktički zatvarao i prekidao konkretnije napade gostiju.

Voša je uzvratila i u 15. minutu imala najbolju šansu u prvom delu igre, Simić se našao u izglednoj poziciji, ali je bio neprecizan.

U preostalom delu prvog poluvremena timovi su uglavnom vodili borbu na sredini terena, Makabi je i dalje imao posed, ali je bio daleko od gola i izuzev jednog pokušaja sa distance preko Abrahama nije ozbiljnije ugrozio Vukliša.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević odlučio je da početkom drugog poluvremena uvede najpre Topića i Zukića umesto Maksimovića i Novevskog, a ubrzo i Kabića umesto Mrkaića. Ubrzo je i trener Makabija potpuno promenio svoj tim i usledio je nešto mirniji period igre, do 70. minuta, kada su gosti u dva navrata imali dva solidna pokušaja, jednom su bili neprecizni, a istakao se i Vukliš dobrom intervencijom.

Voša je u finišu preuzela inicijativu i konačno prebacila težište na polovinu protivnika, i u 87. minutu Kabić je imao najbolju priliku u drugom delu, sa nekih 18 metara šutirao je direktno u golmana Makabija.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vojvodina pripremni period završila sa skorom od po dve pobede i dva remija i jednim porazom.

021
Objektiv24