4 dečje predstave u Novosadskom pozorištu – festival „PREKRETNICA“

Naša zemlja biće ove godine prvi put domaćin ovogodišnje Svetske konferencije pozorišta za decu i mlade, centralnog godišnjeg skupa Svetske asocijacije pozorišta za decu i mlade ASSITEJ International.

Skup će se pod nazivom “PREKRETNICA” održati od 20. do 24. novembra 2023. godine na više od 10 lokacija u Beogradu i Novom Sadu i obuhvatiti 20 pozorišnih predstava za decu i mlade, međunarodnu konferenciju o pravima dece i mladih na kulturu, seriju predavanja i radionica na temu scenskog dizajna i novih tehnologija u pozorištu za mladu publiku, kao i niz razgovora, seminara, izložbi i instalacija o najrazličitijim izazovima i aktuelnim pitanjima izvođačkih umetnosti za decu i mlade, namenjenih kako domaćoj publici tako i stotinama kolega iz inostranstva.

PREKRETNICA” se između ostalog održava i u Novosadskom pozorištu, od 21. do 23. novembra na repertoaru se nalazi ukupno četiri predstava za decu. Važno je napomenuti da je predstava 20. novembra OTKAZANA.

Molimo da u skladu sa vašim mogućnostima objavite program festivala u Novosadskom pozorištu. Plakat i program šaljem u prilogu mejla.

Kupovina karata je moguća na sajtu Novosadskog pozorišta.