Početak Gradske vesti 41. Sajam zapošljavanja u Subotici

41. Sajam zapošljavanja u Subotici

61
0

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje 41. Sajam zapošljavanja u petak, 12. aprila, u Atriumu hotela „Galleria“ od 10 do 14 časova.
Prijavilo je 30 poslodavaca sa oko 700 slobodnih radnih mesta.

Poslodavci su iskazali potrebe za sledećim zanimanjima:
Savetnik za klijente u bankarskom sektoru – bankarski saradnik na terenu, lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, operateri u proizvodnji bez obzira na obrazovni profil, operater u kontroli kvaliteta u III i IV stepenu stručne spreme, tehničar održavanja mašina, metalostrugar, električar, bravar, zavarivač, prodavci – trgovci, magacioneri, vozači, poslovi za osobe sa invaliditetom, administrativni radnici, električari, namotavači, CNC operateri, lica sa poljoprivrednim fakultetom – smer stočarstvo, tehnolozi – tehnološki fakultet, HR asistent, finansijski saradnik, marketing koordinator, menadžer prodaje, menadžer u industrijskim sistemima, kranista, farbari, metaloglodači, spremačice, prodavac naftnih derivata/točilac goriva, informatičar, monteri centralnog grejanja i drugi.

Do sada je iskazano oko 700 slobodnih radnih mesta, koja će biti ponuđena kako na samom sajmu, tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma.

Zainteresovana nezaposlena lica bi trebalo da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija.

Nezaposlenima se preporučuje da unapred pripreme nekoliko primeraka svoje biografije (CV) i da na sajmu razgovaraju sa više poslodavaca.

Izvor: RTV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here