Početak Uncategorized Alen Skopljak – Oduševio publiku, a od žirija očekuje samo iskrenost

Alen Skopljak – Oduševio publiku, a od žirija očekuje samo iskrenost

787
0

Alen Skopljak nam dolazi iz Švedske, rodom je iz Mostara. Od skoro je na relaciji Malme-Beograd zbog posla i muzike. Nedavno je emitovana emisija muzičkog takmičenja Zvezda Granda u kome možemo ove sezone da ga gledamo. U prvom krugu ovog takmičenja dobio je odličnog mentora Nedu Ukraden, sa kojom ce kako verujemo napraviti ozbiljne rezultate.

Ovaj momak je muzika u pravom smislu te reči. Posle takmičenja u XFactoru i Idolu u Švedskoj, odlučio je da uradi i par pesama na švedskom, ona koja se trenutno najviše sluša je ,,Pina Colada“ a imamo i ,,Felfri“ koju je nešto ranije uradio.

Najveću podršku Alenu, pored prijatelja i ljudi koji slušaju njegovu muziku, pruža sestra Sendi koja je jedna od najpraćenijih devojaka na društvenim mrežama u regionu. Alen je ovih dana objavio cover pesme ,,Neko nije“ koju radi Bane Opacčić, čime je izazvao oduševljenje na instagramu. Jedno od pitanja na koja čekamo odgovor je da li će ,,Pina Colada“ dobiti i verziju na srpskom?

Alenu želimo mnogo sreće u daljem takmičenju, a posle nove godine možemo da očekujemo i neke od nastupa u Beogradu i Novom Sadu.

https://www.youtube.com/watch?v=nwF8JP4RIMY

Alenove fotografije možete pogledati na instagram profilu https://www.instagram.com/skopljakalen/?hl=sr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here