Početak Uncategorized ALEN SKOPLJAK SNIMIO NOVU PESMU

ALEN SKOPLJAK SNIMIO NOVU PESMU

340
0

Posle takmičenja u švedskom XFactoru i pesama koje je snimio na švedskom, ovogodišnji takmičar Zvezda Granda završava pesmu koju će uskoro plasirati, za koju se veruje da će biti hit. 

Od kada se baviš muzikom?

Muzikom se bavim od kad znam za sebe, to je nešto u čemu se potpuno pronalazim. Bavio sam se i sportom, tačnije fudbalom, do neke 14-e godine, ali ipak muzika je ono me čini srećnim.

Koja su tvoja interesovanja sem muzike?

Imam interesovanja za razne stvari. Zanima me produkcija, trudim se da eksperimentišem sa muzikom i uvek težim ka nekom novom zvuku. Takodje i tekstove pišem sam. Sa muzikom nema granica, a ja se trudim uvek da nadmašim sam sebe.

Da li spremaš novu pesmu?

Nova pesma je u finalnoj fazi, ovo je nešto na čemu sam duže radio i gde ću ostaviti neki svoj pečat po pitanju muzike i teksta koji sam sam pisao. Verujem da će se dopasti publici.

Sa kojom pevačicom bi voleo da snimiš duet?

Postoji par pevačica i u Švedskoj i u regionu čija muzika mi se dopada. Mislim da bi duet sa Aleksandrom Prijović bio pun pogodak, dopada mi se način na koji se ona bavi muzikom.

Tvoja pesma Pina Colada je postigla uspeh u Švedskoj, da li možemo da očekujemo i domaću verziju te pesme?

Pina Colada je posebna pesma za mene. Voleo bih da snimim i domaću verziju, imao sam dosta predloga i pitanja vezanih za to, ali će to sačekati za sada jer mora da se poklopi više stvari, i tekst mora da bude savršen.

 

Kakav je osećaj biti u Zvezdama Granda posle XFactora u Švedskoj?

Zvezde Granda su potpuno drugačije iskustvo. Sve je ispalo pomalo neorganizovano u nekim trenucima, ali smatram da je odlično iskustvo za svakoga ko želi da se bavi muzikom.

Koji su ti dalji planovi sa muzikom, šta možemo da očekujemo?

Možete da očekujete novu pesmu za početak, postoje i neki planovi da bi se vremenom usmerio na rad sa mladim, neafirmisanim pevačima, voleo bih da mogu da im prenesm neko svoje iskustvo i pomognem im na početku njihovog muzičkog puta.

Autor: Miloš Šrkbić

Foto: Privatna arhiva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here