Autobuske linije 31, 32 i 33 i ovog vikenda voze izmenjenom trasom

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u Temerinu, do završetka radova i dalje je na snazi izmena trase kretanja autobusa na liniji 32 Novi Sad – Temerin i liniji 33 Novi Sad – Gospođinci (deo trase koja prolazi kroz Temerin).

Od 27. novembra, autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih Šančeva saobraćaju redovnom trasom, na Rimskim šančevima kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo skreću levo, zatim produžavaju pravo do međunarodnog puta, skreću desno i nastavljaju pravo do Siriga, na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) skreću desno na siriški put prema Temerinu. Dolaskom u Temerin autobusi skreću levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljaju pravo prema Gospođincima (linija 33).

Zbog nemogućnosti tranzitiranja autobusa kroz Bački Jarak i potrebe da ovo mesto ima određenu prevoznu ponudu, tokom vikenda se deo polazaka sa linije 32 prebacuje na liniju 31(Bački Jarak – od osnovne škole). Polasci koji neće saobraćati do i od Temerina, već do i od Bačkog Jarka su sledeći:


mojnovisad