Početak Gradske vesti Besplatan parking u pojedinim ulicama u Gradiću za vreme Egzita

Besplatan parking u pojedinim ulicama u Gradiću za vreme Egzita

34
0

Parkiranje će biti organizovano u Ulici prote Mihaldžića, na Trgu vladike Nikolaja i na parking prostoru uz Kej skojevaca.

 
Kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.
 
Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, „Parking servis“ apeluje na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.
 
Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona stadiona „Karađorđe“ i Spensa (kod restorana „Ognjište“). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.
 
Za vreme festivala radiće i dežurna „pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom.
Autor: 021.rs
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here