Početak Gradske vesti Besplatna obuka o preduzetništvu u novosadskom EU info kutku

Besplatna obuka o preduzetništvu u novosadskom EU info kutku

22
0

Radionica “Inovativni start up”- obuka o preduzetništvu održaće se u EU info kutku u Novom Sadu 18. i 19. septembra od 11 časova.

Prijavni formular nalazi se na ovom linku, a rok za prijave je 10. septembar.

Učesnici obuke će kroz interaktivna predavanja i radionice steći znanja kako da realizuju svoje poslovne ideje, pokrenu sopstveni biznis u Srbiji i kako da se povežu sa kompanijama u regionu Zapadnog Balkana i Evropske unije.

Takođe, dobiće informacije kako da nađu sredstva za realizaciju svojih ideja, upoznaće se sa pravnim okvirom poslovanja u regionu Zapadnog Balkana i na evropskom tržištu.

Radionicu vode Nikolina Pupavac, licencirani konsultant za preduzetništvo i akreditovani trener-mentor u oblasti preduzetništva, upravljanja projektima i strateškog planiranja i prof. dr Vladimir Medović, koji predaje Pravo Evropske unije na Pravnom falultetu Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu.

Učešće na radionici je besplatno, a za učesnike je organizovan ručak oba dana. Refundacija troškova puta za one koji dolaze van Novog Sada nije predviđena.

Obuka je namenjena članovima Western Balkans Alumni Association (WBAA), kao i svima onima koji su učestvovali na nekom od programa studentske razmene (Erasmus, Ceepus, Erasmus +…), a organizuju je Western Balkans Alumni Association i novosadski EU info kutak.

Autor: nsuzivo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here