Početak Uncategorized Bijonse najplaćenija pevačica

Bijonse najplaćenija pevačica

88
0
Bijonse je prošle godine objavila dugoočekivani album „Lemonade“, nakon čega je usledila svetska turneja. Iako je zbog trudnoće bila primorana da se posveti porodici i da odmara, muzičarka je u isto vreme sabirala velike uspehe. I upravo oni su je doveli do prvog mesta na listi najplaćenijih pevačica koju je objavio magazin Forbs.
 
Odmah iza nje nalazi se Adel koja je održala svetsku turneju. Iako je nije odradila do kraja, ona je uspela da zaradi čak 60 miliona dolara.
 
Tejlor Svift koja je dve godine bila na prestižnom prvom mestu, sada je zauzela treće. Njena zarada se procenjuje na 44 miliona dolara, a očekuje se da će objavljivanjem novog albuma „Reputation“ u narednoj godini zaraditi mnogo više.
 
Selin Dion je ostvarila veliki poslovni uspeh ove godine zaradivš 42 miliona dolara, što ju je kotiralo na četvrto mesto Forbsove liste. Odmah iza nje se nalazi Dženifer Lopez, sa 38 miliona dolara. Na šestom mestu je Doli Parton, 71-godišnja kantri pevačica koja je zaradila 37 miliona, a slede je Rijana (36 miliona), Britni Spirs (34 miliona) i Kejti Peri (33 miliona).
 
Poslednje, odnosno deseto mesto zauzela je Barbra Strejsend sa 30 miliona dolara.
 
Izvor: Portal 021