Početak Gradske vesti „Biznis priče“ konferencija u Novom Sadu: Preko 1500 preduzetnika na jednom mestu

„Biznis priče“ konferencija u Novom Sadu: Preko 1500 preduzetnika na jednom mestu

13
0

Otvorena je „Biznis priče“ konferencija u Novom Sadu, okupivši preko 1500 preduzetnika na jednom mestu. Inicijator ove konferencije, Vladimir Stanković, zajedno sa Nemanjom Dimićem, direktorom kompanije „BIT Events„, organizovao je događaj pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade AP Vojvodine i Grada Novog Sada. U uvodnom delu, Stanković je naglasio važnost umrežavanja sa novim ljudima kao ključnog faktora uspeha, dok su se prisutnima obratili gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, i predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine, Igor Mirović.

Prvog dana konferencije, učesnici su imali priliku da čuju inspirativna predavanja poznatih ličnosti iz sveta biznisa kao što su Božo Janković, Uroš Mikić, Slavica Squire, Duško Radović, Branko Babić, Ostoja Mijailović, Luka Trikić i Bryan Johnson, putem Zoom uključenja. Tematski su obuhvaćene različite oblasti kao što su timski rad, prihvatanje promena i upravljanje emocijama u poslovanju.

Pored edukativnog dela, konferencija je sadržala i networking aktivnosti, uključujući radionice degustacije vina, viskija, tompusa, kao i radionicu uparivanja hrane i piva. Konferencija se nastavlja i sutra, sa još više zanimljivih predavanja i razgovora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here