BORBA ZA KARTU VIŠE: PRVI „SUMMER SOUND FESTIVAL“ u Inđiji izazvao ogromno interesovanje

– Ove godine pravimo uvod u veliki projekat koji već pripremamo za 2019. godinu. Što se tiče ovogodišnjih nastupa, potrudili smo se da publici omogućimo najveća imena domaće muzičke scene. Pored Aleksandre Prijović, Ace Lukas i Nataše Bekvalac, na ovogodišnjem festivalu će nastupiti i Lexington bend, Mirza Selimović, Stefan Živojinović i Katarina Didanović, što je više nego dovoljno da možemo da garantujemo dva dana vrhunskog provoda – kažu organizatori.  

Nastup na ovom festivalu biće  prvi za Aleksandru Prijović posle venčanja:

– Oduševljena sam što ću deo sreće posle najvažnijeg dana u mom životu moći da podelim sa najvernijom publikom i ljudima koji me vole iskreno i od srca. Pozivam vas da se u što većem broju vidimo u Inđiji na najvećoj žurci ove godine u Srbiji –.

Kartu možete rezervisati putem sajta Gigstix i na Gigstix prodajnim mestima, broj karata ograničen, a cena za oba dana i sedam velikih nastupa  je 990 dinara.

Dođite da se provedemo zajedno, poručuju organizatori.

Prvi Summer Sound Festival biće održan 30.6. i 1.7. na Sportskim terenima Kulturnog centra u Inđiji, detaljne informacije pročitajte OVDE. Plan organizatora je da ovaj festival postane tradicija i da se sledeće godine presele na prostor koji može dnevno da primi i do 50.000 ljudi. Organizatori ekskluzivno za naš portal otkrivaju da je plan za sledeću godinu da festival okupi najveće regionalne zvezde i dobije prefiks – Balkanski muzički festival.