Početak Gradske vesti „Božićna čarolija“, otvaranje festivala / 25.11.2022, 18.30h, na platou ispred TC Promenada...

„Božićna čarolija“, otvaranje festivala / 25.11.2022, 18.30h, na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu

36
0

Udruženje „The Best Events“ uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom „Božićna čarolija“, koji će se održati od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Svako veče od 18.00 časova na „Raspevanoj jelci“ nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a organizovani su i koncerti popularnih novosadskih bendova. Za najmlađe posetioce posebna atrakcija biće „Talent show“, Lutkarske predstave, kao i kreativne radionice. U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

„Zimski kutak“, igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane. Program festivala možete pogledati na sajtu: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/program.html

Svečano otvaranje festivala, održaće se u petak, 25.11. u 18.30h, na muzičkoj bini ispred glavnog ulaza u TC Promenada. Program će biti upriličen nastupom benda za najmlađe: „Branimir & Neprijatelji“.

Pozivamo vas da medijski ispratite otvaranje festivala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here