Početak Gradske vesti Četvrto veče Serbia Fashion Weeka završeno uz ovacije i aplauze publike

Četvrto veče Serbia Fashion Weeka završeno uz ovacije i aplauze publike

52
0

Veče je otvorila rumunska kreatorka Monarh.  

Naredna revija izazvala je lavinu emocija i pozitivnih komentara. Sanja Veličković, svima vrlo dobro poznata slovenska dizajnerka, unela je živost, pokretljivost i napunila salu dobrom energijom. Razdragane manekenke zadobile su poverenje publike koja je tokom cele revije đuskala zajedno sa njima.  

Prvi blok  zatvorila je kreatorka Ivana Nikolić koja je prikazala potpuno drugačiji stil namenjen svečanim prilikama i čarobnim noćima, koje su spremne da ispišu svoju priču. Sjaj i prefinjenost, samo su neke od reči kojima bi se mogla opisati ova revija.  

Veče se nastavljilo u još boljem raspoloženju, a posećenost dostiže svoj vrhunac. Suzanina specijalna gošća, Dušica Jakovljević, poznata voditeljka kao i mnogobrojna publika stajala je u redovima i iščekivala početak, u želji da pogleda fantastičnu novu kolekciju.  

Naredna revija prikazala je modele Milana Senića, kreatora i stiliste muških kolekcija. Crna boja, ležeranost, kombinacija elegantnog i sportskog predstavili su kako danas treba da izgleda muškarac sa stilom. 

Drugi blok zatvara čuvena srpska kreatorka, Marija Šabić. Njena revija bila je još jedan od razloga zašto je drugi blok bio najposećeniji događaj još od samog otvaranja ovogodišnje Srpske nedelje mode. Prepoznatljiv stil i elegancija Marije Šabić i ovog puta zasenili su publiku koja je imala prilike da uživa u haljinama kakve bi priličile balu, ali i pistama širom sveta. Olivera Balašević , žena koja je idealan primer kako ovo treba izneti na pravi način bila je počasna gošća revije.  

Treći, finalni blok za ovo veče bio je upotpunjen revijom dizajnera Peer-a Cox-a, predstavnika čuvenog Fashionclash festivala iz Holandije. Svojom ekscentričnom kolekcijom dosta je odskočio od standarda i na trenutak nam dočarao kako to izgleda svetska modna pista.  

Ana Vasiljević predstavila je svoju kolekciju ,,Latitude zero” koja je dobila ime po filmu iz šezdesetih godina. Srebrne kacige koje su nosile manekenke aluzija su na svemir koji je bio aktuelna tema upravo tih godina, ali je svakako aktuelna i danas.  

Četvrto veče zatvorila je revija Bate Spasojevića, jednog od naših najtraženijih dizajnera. Spoj više stilova, klasične i sportske kombinacije muških i ženskih modela bio je pokazatelj veličine ovog kreatora i njegovog talenta.  

Foto:Svetlana Braun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here