Cineplexx Promenada u mesecu ljubavi: osvojite putovanje u Barselonu i uživajte u romantičnom Date Night

Subotica, 7. februar 2024. – Cineplexx Promenada proslavlja Mesec ljubavi sa sjajnim događajima. Osim tematske večeri „Date night“ 14. februara, tokom konkursa „Dani ljubavi“, najkreativniji posetilac može osvojiti dve povratne avionske karte za Barselonu!

Posetioci mogu učestvovati u konkursu od 10. do 18. februara. Potrebno je pronaći u holu Cineplexx ljubavnu kutiju i tematski papirić. Na papiriću treba napisati koji filmski momenat bi voleli doživeti u Barseloni, uz obavezno navođenje imena i kontaktnog telefona. Najkreativniji autor osvaja avionske karte, a pobednika će proglasiti 23. februara, objaviti na sajtu www.cineplexx.rs i Instagram profilu @cineplexxpromenada. Dodatne informacije o konkursu dostupne su na linku.

Dan zaljubljenih, 14. februar, obeležava se u Cineplexx Promenadi kroz Date Night. Na repertoaru će biti filmovi poput „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Živi i zdravi“, „Bob Marli: One Love“ i „Divno venčanje“. Posetioci u periodu od 19h do 20h mogu očekivati poklone od strane partnera događaja. Catrice Cosmetics daruje komade šminke, Octopus by Univerzal priprema romantične poklone, a cvećara Flamingo donosi prelepe mirise. Domaći brend Zlayka priređuje paketiće sa ljubavnom čuvalicom i mini izazovom, uz vaučere sa 10% popusta. YoloBook nagrađuje vaučerima za svoje popularne proizvode. Pored toga, posetioci koji uživaju u omiljenoj bioskopskoj grickalici u specijalnoj Valentines kofici dobijaju na poklon Plazmu od srca.

Ulaznice za 14. februar dostupne su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Cineplexx Promenada srdačno poziva sve zaljubljenike da zajedno proslave Mesec ljubavi!