Početak Uncategorized CineStar bioskopi prvi u Srbiji uvode onlajn plaćanje ulaznica

CineStar bioskopi prvi u Srbiji uvode onlajn plaćanje ulaznica

70
0

Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo onlajn plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje onlajn jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo onlajn plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.

Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima:

– Onlajn plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo onlajn plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija – navodi Savić.

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti onlajn od 27. marta 2018. Sve informacije u vezi brzog plaćanja preko interneta moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se onlajn ulaznice i kupuju.

Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

Izvor: mojnovisad.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here