Početak Uncategorized Dobro došli u virtuelno carstvo istinske lepote

Dobro došli u virtuelno carstvo istinske lepote

77
0

24. decembra 2020. godine počela je sa radom Golden Beauty Shop online prodavnica

Danijela Commerce više od decenije i po posluje sa sedištem u Pančevu i bavi se distribucijom proizvoda dekorativne kozmetike, farbi za kosu, proizvoda za održavanje oralne higijene i parfema.

Blizina potrošačima i visok nivo dostupnosti proizvoda jedan je od glavnih ciljeva razvoja kompanije tako da od 24. decembra 2020. godine dugo očekivan online shop počinje sa radom. Online prodaja je važan kanal distribucije proizvoda koje zastupa kompanija Danijela Commerce i koji se mogu naći u maloprodajnom lancu Golden Beauty Shop, jer je online kupovina kupovina budućnosti – pokriva i kupce koji žive na udaljenim mestima i teško dolaze na prodajne lokacije, kupce koji nemaju vremena za šoping u molovima ili dobro znaju šta žele i klikom na nekoliko tastera mogu to i da dobiju isporukom na željenu adresu.

Početak rada Golden Beauty Shop online prodaje je od posebne važnosti u vremenu tekuće pandemije Covid 19, kada se fizički pristup lokalima ograničava, radno vreme skraćuje, te potrošači nisu tehnički u mogućnosti da u objektima dođu do željenog proizvoda usled novonastale situacije. Kupovina preko interneta sprečava i širenje zaraze.

Golden Beauty Shop online je pregledna online prodavnica, laka za upotrebu, dostupna na svim uređajima i potpun je izvor svih informacija o proizvodima koje kompanija Golden Beauty Shop ima u ponudi.
Uronite u carstvo lepote klikom na samo jedno dugme i odaberite proizvode koji su vama najdraži!
Ne zaboravite na sajtu su dostupni proizvodi zlatnog brenda dekorativne kozmetike Golden Rose, kao i brendova farbi za kosu, oralne higijene i parfema Miss Magic, MM Beauty , Elea, Trisa i Roxanne!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here