Početak Gradske vesti Dospeće četvrte rate poreza u Novom Sadu – Poreski rokovi

Dospeće četvrte rate poreza u Novom Sadu – Poreski rokovi

40
0

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike, kako fizička lica, preduzetnike, tako i pravna lica, da se 14. novembra 2023. godine približava rok za plaćanje četvrte rate godišnjeg poreza na imovinu za tekuću godinu.

Svi zainteresovani za informacije ili razjašnjenje eventualnih nedoumica vezanih za dospeće četvrte rate poreza na imovinu, mogu posetiti šalter sale Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26, posebno šalter mesto u prostorijama JKP „Informatika“ na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15, ili info pult Gradske poreske uprave u TC „Promenada“. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, ili telefonskim putem na brojeve 4871-707 i 4871-751.

Gradska poreska uprava apeluje na poreske obveznike da izmiruju svoje obaveze u skladu s zakonom, kako bi izbegli obračun i naplatu kamate koja trenutno iznosi 16,5%. Poreski obveznici su pozvani na odgovorno izvršavanje svojih finansijskih obaveza u propisanim rokovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here