EMIR ĐULOVIĆ SPREMA NOVI ALBUM

Emir Đulović je jedan od retkih ljudi za koje se može reći da su muzika u pravom smislu te reči. On vredno radi na novom albumu i verujemo da će kao i svaki put u saradnji sa producentom Sašom Lazićem uspeti da iznenadi i postavi nove standarde.

Kako provodiš vreme sada kada zbog trenutne situacije nema nastupa kao ranije?                                                                                                                Trenutno imam dosta slobodnog vremena, čitam knjige, treniram, dosta vremena provodim u studiju gde radim na novom albumu. Trudim se da što kvalitetnije provodim vreme i iskoristim ovu pauzu. Družim se sa prijateljima, upoznajem Novi Sad, s’obzirom da od pre par meseci živim ovde.

Kako ti se čini promena i život u Novom Sadu?                                                      Novi Sad je grad čija energija mi uvek prija, publika je divna, upoznajem se još sa gradom, ali mislim da je ova selidba u Novi Sad ispravna odluka u to se uveravam iz dana u dan.


Da li možemo očekivati neku novu pesmu uskoro?                                                Moj producent Saša Lazić je odlučio da je sledeći korak u mojoj karijeri album. Mogu samo reći da će to biti nešto potpuno novo, moderno, drugačije i da idemo korak ispred.

Šta je bio okidač i kada si znao da ćeš se baviti isključivo muzikom?                Nekako sam ti znao od malih nogu. Ali definitivno “okidač” bi mogao nazvati pobedu na jednom Talent Show-u u Bosni gde sam sa 14 godina bio prvi pobednik tog formata. Tada sam krenuo i da nastupam a zatim snimio svoj prvi album.

Da li nekad imas osecaj da propustas nesto zbog svog posla ili uspevas da balansiras?                                                                                                               Ne. Sve je onako kako treba da bude. Balans je kljuc uspeha kojim god poslom da se bavite.

Od svih pesama koje si otpevao, mnoge su postale veliki hitovi, čak i coveri koje si radio. Da li i koja od tih pesama je po nečemu posebna za tebe?                Mnoge pesme su mi drage. Kada voliš muziku teško je izdvojiti neku pesmu. Ali postoji ta jedna pesma, za mene posebna, to je “Merlin” definitivno. Ona zauzima posebno mesto u mom srcu.

Koji savet bi dao mladima koji tek počinju da se bave muzikom?
Verujte u sebe. I nikada ne odustajte. Uspeh nekad dolazi i kasnije ali dolazi u pravo vreme.

Autor: Miloš Škrbić

Foto: Privatna arhiva