Početak Uncategorized EMS Fitness – Trening koji daje najbrže rezultate

EMS Fitness – Trening koji daje najbrže rezultate

104
0
EMS fitnes

Leto se bliži a sa njim se povećava želja da skinete suvišne kilograme, učvrstite svoje telo i definišite muskulaturu. Tu vas razumemo zato što je to želja svih nas, da se za što kraće vreme pripremimo i transformišemo na bolje. Odlično bi bilo ako bi to moglo preko noći, ali budimo realni, to se ne dešava tako, ipak pružite šansu EMS treningu i ostvarite brze rezultate.

Za koje vreme možete da ostvarite vidljive rezultate i da li je ovaj način treniranja zdrav?
Za početak nećemo vam pričati da je EMS sistem mnogo bolji od vežbanja u teretani. Međutim možemo vam reći da ćete sa manje treninga nedeljno uz EMS i uz višestruko kraće vreme treniranja u odnosu na konvencionalni trening dostići odlične rezultate. Već posle prvog seta treninga videćete merljive i vidljive rezultate.

Ukratko uz EMS tehnologiju efikasnije angažujete vaše mišiće i takodje minimizirate opasnost od povreda. Trening u teretani iziskuje velika opterećenja na vaš organizam ( mišiće, ligamente, zglobove,… ) za koji mnogi nisu pripremljeni adekvatno.

Brze promene mišićne definicije uz EMS trening!
EMS trening je dinamičan, intenzivan, efikasan, zanimljiv i već od prvog treninga angažuje sve vaše glavne grupe mišića ( noge, zadnjicu, ledja, stomak, grudi, ruke ).

Posle samo nekoliko treninga osetićete da je vaš stomak izduvanijii, vaša zadnjica je zategnutija, gluteus je veći, vaši bicepsi su zategnutiji i definisaniji.

Trebate da znate da vaši mišići ne postaju jači za vreme samog treninga, nego za vreme između dva treninga, u procesu oporavka i periodu super kompenzacije, adaptacije na stres. Koliko je bitan trening, toliko je bitna ishrana a takodje i sam odmor.

S obzirom da EMS trening uključuje sve vaše glavne grupe mišića istovremeno, spremite se da se znojite, da sagorite maksimalno masnoću i kalorije. Trening je brz i efikasan iako traje samo 20 min.

EMS trening program.
Zagrevanje u vremenu od 5 min priprema vaše telo za 15-no minutni fitnes trening koji će isprovocirati vašu snagu i izdržljivost. Radićete što više vežbi i serija posebno odabranih za vas i vaše ciljeve od strane personalnog trenera u skladu sa vašom kondicijom i mogućnostima.

Joe Fitness EMS Studio je tu za vas, da zajedno dođemo do rezultata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here