Početak Gradske vesti EPS lansira mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun“ za praćenje potrošnje električne...

EPS lansira mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun“ za praćenje potrošnje električne energije

24
0

Elektroprivreda Srbije je lansirala mobilnu aplikaciju pod nazivom „EPS Uvid u račun“, koja omogućava domaćinstvima i malim kupcima praćenje potrošnje električne energije, plaćanje računa, proveru mesečnih zaduženja i uplate do tri godine unazad, kao i primanje obaveštenja i podnošenje prigovora, sve putem mobilnog telefona na veoma jednostavan način.

Ova aplikacija je dostupna korisnicima na platformama iOS i Android i može se besplatno preuzeti sa Google Play i App Store prodavnica.

Radovan Stanić, izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS-u, istakao je da je mobilna aplikacija deo procesa digitalizacije usluga EPS-a i predstavlja važan korak ka olakšanju pristupa računima i plaćanjima za korisnike. Takođe je napomenuo da je broj korisnika portala „Uvid u račun“ u konstantnom porastu, sa trenutno više od 380 hiljada korisnika, što ukazuje na sve veće prepoznavanje koristi korišćenja ovakvih usluga od strane građana.

Stanić je takođe istakao da svako ko se odluči da elektronski dobija račun za električnu energiju, umesto u papirnoj formi, ostvaruje pravo na popust od 50 dinara već od prvog narednog računa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here