„FAMILY FEST – Porodično druženje za sve generacije“ na platou ispred TC Promenada

Udruženje građana „Family Fest“ u saradnji sa Udruženjem For All Solutions i TC „Promenada“, uz podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada i medijsku podršku kompanije „Color Media Communications“ drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom „FAMILY FEST – Porodično druženje za sve generacije“, koja će se održati 3. i 4. septembra 2022. na platou ispred TC Promenada.

Program manifestacije pruža mogućnost za kvalitetan porodični vikend kroz širok spektar aktivacija za celu porodicu. Posetioci TC Promenada imaće priliku da uživaju u bogatom programu, takmičarskim igrama za decu, kvizovima za parove, aktivacijama za kućne ljubimce i mnogim drugim sportsko – rekreativnim aktivnostima. Neizostavni deo festivala su slani i slatki gurmanluci u kojima će podjednako uživati sve generacije.

Subota počinje sa Kreativnim radionicama za decu od 11h, potom slede Takmičarske igre sa animatorima, uživanje u gurmnalucima. Popodne sa početkom od 17h je rezervisano za tate Novosađane i mame Novosađanke a od 18h očekuje nas muzički program.
Nedelju startuje kreativna radionica od 11h odmah po završetku slede igre sa animatorima za decu, od 16h počinje popodne sa gostom iznenađenja a u pitanju je mađioničarska predstava dok od 17h imaćemo priliku da prisustvujemo „Dog Show“ i izboru za najlepše četvoronožne ljubimce, nedelju završavamo sa muzičkim programom.