Početak Uncategorized Gradonačelnik Đurić ugostio juniore Atletskog kluba „Vojvodina“

Gradonačelnik Đurić ugostio juniore Atletskog kluba „Vojvodina“

41
0

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, zajedno sa članom Gradskog veća za sport i omladinu, Ognjenom Cvjetićaninom, ugostio je juniore i upravu Atletskog kluba „Vojvodina“ u Svečanoj sali Gradske kuće.

Ovom prilikom, gradonačelnik Đurić čestitao im je na postignutim rezultatima u finalu Kupa Srbije, kao i na uspehu koji je prepoznat od strane Atletskog saveza Srbije, koji je proglasio Atletski klub „Vojvodina“ najboljim atletskim klubom u 2022. godini u Republici Srbiji.

Grad Novi Sad se afirmiše kao Grad sporta i mladih, koji neguje vrednosti truda, discipline i timskog duha. Odlučnost, posvećenost i strast koju pokazujete prema atletici nije samo vaš lični uspeh, već je to postignuće koje svakog od nas čini ponosnim. Svedoci smo da ste, kroz mnogo odricanja i napornog rada, postali pravi ambasadori našeg grada i naše zemlje, i zbog toga vam upućujem iskrene čestitke. Verujemo u vaš potencijal i nadamo se da će buduće generacije atletičara gledati u vas kao uzore i inspiraciju. Nastavite sa svojim predanim radom, verujte u sebe, svoje snove i svoj tim„, izjavio je gradonačelnik Đurić.

On je takođe istakao da Grad Novi Sad prepoznaje i ceni trud sportista te će nastaviti da obezbeđuje sve potrebne uslove za treninge, takmičenja, dalji rad i napredovanje, i poželeo im puno uspeha na budućim takmičenjima sa porukom da zajedno kreiramo budućnost u kojoj će Novi Sad još snažnije odjekivati na svetskoj atletskoj sceni.

Atletski klub „Vojvodina“ decembra 2021. godine obeležio je stogodišnjicu postojanja i rada, a danas klub broji preko 800 aktivnih članova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here