Green Love festival u Novom Sadu

Na Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunki di-džejevi, ljubiteljima elektronske muzike prirediće dve nezaboravne večeri.
Vrhunsku atmossferu, u petak, 30. jula, pokrenuće Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption. Naredno veče 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen Sebastian leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Organizatori ističu da se izuzetno raduju što će konačno, posle dužeg vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemijskih mera.

– Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače – ističu organizatori. – Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalojoš malo karata za dvodnevnu julsku avanturu.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve, i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi.

(Novosti)