Početak Gradske vesti Hapšenje zbog nelegalnog uzgoja marihuane

Hapšenje zbog nelegalnog uzgoja marihuane

35
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci su uspešno razbili ilegalnu plantažu marihuane, otkrivši laboratoriju sa 240 stabljika kanabisa. Uhapšene su četiri osobe, među kojima su i J. M. (1976) i S. B. (1986), koje se terete za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ova nelegalna operacija je razotkrivena u Pivnicama, a osumnjičeni par je odmah stavljen pod pritvor do 48 sati. Planira se njihovo privođenje uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

U sklopu akcije, policija je pretražila domove šezdesetogodišnjeg i tridesetosmogodišnjeg meštana Pivnica. Tom prilikom pronađeno je 75 metaka različitog kalibra i 40 grama marihuane. Šezdesetogodišnjaku će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, dok se tridesetosmogodišnji muškarac tereti za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ove hapšenje su deo šireg napora u suzbijanju nelegalnih aktivnosti i očuvanja javne bezbednosti u ovom području. Policija će nastaviti sa sprovođenjem akcija kako bi suzbila slične kriminalne radnje i očuvala sigurnost građana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here