Početak Gradske vesti HUMANITARNI Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci

HUMANITARNI Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci

38
0

Pozivamo vas na HUMANITARNI Novosadski noćni bazar, 39. po redu. Biće održan na Ribljoj pijaci u Novom Sadu u petak, 21. novembra 2022. godine, i trajaće od 18 do 24h. Bazar na kome se prodaju proizvodi malih proizvođača i izlagača koji izlažu i prodaju rukom pravljenu hranu i rukotvorine, ovog puta humanitarnog karaktera.

 U petak, 21. oktobra, ponovo se okupljamo na Ribljoj pijaci, a povod je jedan poseban, humanitarni Novosadski noćni bazar i naša sugrađanka Danijela Štrbački Glavić. Danijela je majka troje dece, akademska umetnica, i izlagačica na našim bazarima.

Pre dve godine, njen suprug Dragan Glavić i ona su gotovo istovremeno oboleli od raka. Dragan je ovog leta nažalost izgubio tu najvažniju životnu bitku, a Danijela nastavlja da se bori i da se brine o njihovih troje dece. Borba pred njom je teška i potrebna joj je pomoć svih nas. Zato smo odlučili da ovaj, 39. Novosadski noćni bazar, posvetimo upravo Danijeli i da njoj i njenoj deci doniramo 100.000,00 dinara. Osim toga, pozvali smo sve naše izlagače da se odazovu apelu, prijave svoje učešće i da shodno mogućnostima doniraju svoje proizvode koji će se prodavati na humanitarnom štandu.

Sav prihod od prodaje na ovom štandu takođe će biti upućen Danijeli. Takođe, u svrhu humanitarne akcije dela prihoda odreklo se i JKP „Tržnica“ Novi Sad.

Pozivamo i sve posetioce da dođu u što većem broju i pridruže se našoj akciji kupovinom na Novosadskom noćnom bazaru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here