Ibrahimović poslao dres za malog Gavrila

Sada kada je neophodno što pre sakupiti sredstva za lečenje malog Gavrila Đurđevića, svoj doprinos dao je svojim dresom i fudbaler Zlatan Ibrahimović. Kao i za dresove Kulibalija, Mertensa, Demea, Maksimovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Rebića, Roga, Vlahovića, početna cena na Limundu 500.000 dinara.

Uskoro će ceo fudblaski tim okupiti Mozzart kompanija za lečenje malog dečaka, sada pod brojem 13. ušao je na velika vrata sa potpisanim dresom i Zlatan Ibrahimović.  Posle Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza humanitarnih aukcija koje se organizuju u cilju prikupljanje sredstava za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca. Iz nekoliko fudbalskih timova okupila je fudbalere ova sila zvana ,,humanost” i želja da se što pre sakupe sredstva za Gavrilovo lečenje.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno mu je još oko 700.000 evra za terapiju koja košta neverovatnih 2,5 miliona evra. Početna Mozzartova ponuda za Ibrin dres je 500.000 dinara, a licitacija traje do 28. maja

Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke donele su 2.400.000 dinara u fond, a Mozzart je za još 11 dresova koje su za malog Gavrila poslali majstori velikog srca na Limundu izneo početne ponude od po pola miliona dinara. Članovi ovog idealnog tima koji igra na humanost su kvartet iz Napolija: Kalidu Kulibali, Dris Mertens, Dijego Deme i Nikola Maksimović, zatim Dušan Vlahović, Luka Modrić, Edin Džeko, Milarem Panić, Ante Rebić, Marko Rog.

Kompanija Mozzart u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, svi ovi potpisani dresovi postavljeni su na sajt za licitaciju Limundo. Cilj ove kampanje je da se što više ljudi i kompanija priključe i doprinesu pomoć malom Gavrilu, pored licitacije za dresove mogu pomoći i  – SMS-om 973 na 3030, uplatom na račun.

Dresovi Stare dame, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrede daleko više od onih iz zvaničnih šopova jer sada najviše vrede kada se sakuplja novac za borbu lečenja malog osmomesečnog Gavrila.

„Za Gavrila, od srca“, napisali su Modrić, Rebić, Pjanić, Rog, Maksimović, Kulibali…