Početak Gradske vesti Ivanišević u poseti Rumi

Ivanišević u poseti Rumi

1
0

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, sa saradnicima, posetio je opštinu Ruma i sa predsednicom opštine, Aleksandrom Ćirić, obišao radove koji su u toku na uređenju priobalja i plaže na Borkovačkom jezeru, koji predstavlja turistički biser kako ove opštine, tako i čitavog Srema i AP Vojvodine.

„Svaki put kada dođem u Rumu, vidim nešto novo, nove ideje i da se na terenu te ideje i realizuju. Moja poseta ima za cilj da vidimo kako da Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam pomogne, i aktivnije se uključi u ovakav kapitalni projekat, jer on značajno menja ceo izgled jedne strane Fruške gore. Moramo ponuditi turistima mnogo više i upravo je ova ideja nešto što je potrebno podržati“, rekao je Ivanišević.

Predsednica opštine, Aleksandra Ćirić, istakla je da je od važnosti za opštinu poseta resornog pokrajinskog sekretara, kako bi se lično uverio u opseg projekata koji se realizuju na teritoriji Rume.

„Pokrajinskog sekretara sam upoznala sa idejnim projektom i projektno-tehničkom dokumentacijom, kako će izgledati naše najlepše i najpopularnije izletište. Trenutno su radovi na uređenju plaže koji se približavaju kraju, ostalo je oko nedelju dana za završetak radova, kako bi naši sugrađani i posetioci imali lepu plažu već od juna meseca“, istakla je Ćirićeva.

Ivanišević je obišao i radove na turističkoj infrastrukturi koji se odvijaju u neposrednom okruženju Hotela „Borkovac“, a u okviru izletišta – Borkovac, što će samo po sebi predstavljati specifičnu turističku celinu u ovom delu Srema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here