Izbor za Miss “Severne kapije” u Vićenci, Italija: Dve prestavnice iz Srbije, modna spektakularnost i književna promocija

Dana 25. novembra u Vićenci, Italija, održaće se izbor za Miss „Severne Kapije“.

Organizatorka ovog prestižnog događaja je Gorica Stevanović, modna kreatorka iz Kragujevca, koja već 24 godine živi u Italiji, gde promoviše svoju zemlju kroz modu, mladost i lepotu. Ona je pozvala Ankicu Utornik Orčić, direktoricu izbora „VILE VINA“, da se pridruži žiriju, a istovremeno je pozvala pobednicu „VILE VINA“ Mariju Anišić iz Novog Sada i Ljubicu Rajković iz Sente da učestvuju na ovom prestižnom takmičenju.

Marija Anišić – Novi Sad

Miss Severne Šumadije“ u Vićenci, „Miss Univerzum Montecchio Maggiore“ i „Miss Regineta“ u “VILLA BONIN” u Vićenci, predstavljaju tri različita mesta gde će se održati takmičenje.

 

Ankica Utornik Orčić će tokom takmičenja imati priliku da promoviše svoju knjigu „Zovi me hrabra„, koju je izdavačka kuća ALBATROS prevela na italijanski jezik. Promocija knjige planirana je dva sata pre početka takmičenja na svim lokacijama.

Ankica Utornik Orčić – autorka knjige “ Zovi me hrabra”

Organizatori, kao i učesnice, ne kriju svoje oduševljenje što će devojke prošetati italijanskom modnom pistom, dok će autobiografska knjiga biti predstavljena na ovako prestižnim mestima.

Redakcija našeg portala ovim putem žele srećno takmičenje Mariji i Ljubici kao i uspešno predstavljanje autoskog dela, Ankici.