Početak Gradske vesti Izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje stručne škole u Domu zdravlja...

Izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje stručne škole u Domu zdravlja „Novi Sad“

38
0

Dom zdravlja „Novi Sad“ započinje izdavanje lekarskih uverenja potrebnih za upis u srednje stručne škole. Pregledi će se obavljati u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika, smeštenoj u ambulanti na Limanu (Bulevar cara Lazara br. 77), na drugom spratu, u sobama broj 244 i 245.

Prilikom dolaska na pregled, potrebno je poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, svu raspoloživu medicinsku dokumentaciju deteta, kao i dokument sa fotografijom (đačka knjižica, lična karta ili pasoš).

Zbog očekivanih gužvi, od 26. juna 2024. godine, moguće je zakazati termine za preglede koji će se obavljati 1., 2. i 3. jula 2024. godine, na šalteru za informacije u prizemlju objekta, u periodu od 07:00 do 12:00 časova.

S obzirom na očekivani veliki broj učenika, lekari će 1. i 2. jula 2024. godine raditi produženo radno vreme, od 07:00 do 20:00 časova.

Lekarska uverenja se naplaćuju prema cenovniku Doma zdravlja „Novi Sad“, a cena zavisi od izabranog smera škole. Cenovnik je istaknut na oglasnoj tabli ustanove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here