Izmena režima saobraćaja u Petrovaradinu zbog održavanja “Petrovaradinskog karnevala”

Zbog održavanja manifestacije „Petrovaradinski karneval“ određena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu, u delu od Beogradske kapije do navoza na Varadinski most.

Takođe, za vreme održavanja manifestacije menja se trase autobuskih linija, i to Linije broj 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64.

Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, desno ispod mosta prema drumsko-železničkom mostu ulicom Kej Skojevaca, dalje Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi saobraćaju Reljkovićevom ulicom, dalje na Kej Skojevaca, levo u Ulicu prote Mihaljića, desno na Varadinski most i dalje redovnom trasom. Autobusi na izmenjenom delu trase koriste privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog broja 39 i 42A, u Preradovićevoj ulici naspram kućnog broja 47, u Ulici prote Mihaljića pre Varadinskog mosta, kao i prvo posle Varadinskog mosta s desne strane ka Kameničkom putu.

Linija broj 69:

Smer iz Novog Sada: Od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, zatim desno Kameničkim putem i dalje redovnom trasom kretanja.

Smer iz Sremske Kamenice: Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo na Kej Skojevaca, desno u Ulicu prote Mihaljića, desno na Varadinski most i dalje redovnom trasom. Autobusi na izmenjenom delu trase koriste privremena stajališta u Ulici prote Mihaljića pre Varadinskog mosta, kao i prvo posle Varadinskog mosta s desne strane ka Kameničkom putu.

Privremena izmena režima saobraćaja važi dana 10. februara 2024. godine, u periodu od 11:00 časova do 12:30 časova.