Izmena saobraćaja kroz Gundulićevu ulicu, menja se i trasa autobusa

Zbog planiranih radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Gundulićevoj ulici, u ponedeljak, 16. oktobra, dolazi do privremene izmene u režimu saobraćaja.

Tokom ovih radova, biće privremeno obustavljen saobraćaj ispred objekta za koji se izvodi priključak, smeštenog u Gundulićevoj ulici na brojevima 4A, 4B i 4V.

Zbog ovih izmena, na liniji autobusa 11A menja se uobičajena trasa. Autobusi će sa raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića skrenuti levo u ulicu Pavla Stamatovića, zatim će koristiti Almašku ulicu kako bi stigli do Temerinske ulice. Nakon toga, skreću desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića, nakon čega nastavljaju uobičajenom trasom kretanja.

Stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 11 će privremeno služiti autobusima na liniji 11A.

Što se tiče linije 11B, autobusi će sa raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinske skrenuti desno u Temerinsku ulicu, zatim će se uputiti levo u Almašku ulicu, koristeći Ulicu Pavla Stamatovića kako bi stigli do Kosovske ulice. Nakon toga, skreću desno u Kosovsku ulicu i nastavljaju uobičajenom trasom kretanja.

Privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 14 će služiti autobusima na liniji 11B.

Ove privremene izmene u režimu saobraćaja i trasi autobusa predviđene su do završetka radova na priključku u Gundulićevoj ulici. Građani se mole za razumevanje i strpljenje tokom ovog perioda.