Početak Gradske vesti Izmena trasa autobuskih linija u Novom Sadu zbog radova od 1. jula

Izmena trasa autobuskih linija u Novom Sadu zbog radova od 1. jula

11
0

JGSP „Novi Sad“ obaveštava putnike da će od ponedeljka, 1. jula, privremeno biti izmenjene trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a, 18b, 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ, 56, kao i posebnih linija „Novo naselje – Koteks Viskofan“ i „TE-TO“.

Zbog rekonstrukcije kolovoza na raskrsnici Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša, autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 7a i 18a: Od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, autobusi će skretati desno u Ulicu Ilariona Ruvarca, zatim pravo do Ulice Bate Brkića, pa levo na Bulevar Jovana Dučića do poslednjeg stajališta. Koristiće se stajališta drugih linija i privremeno stajalište u Ulici Ilariona Ruvarca 25.

Linije 7b i 18b: Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara kneza Miloša, autobusi će nastavljati pravo Bulevarom Jovana Dučića do Ulice Bate Brkića, pa desno u Ulicu Ilariona Ruvarca i levo na Bulevar patrijarha Pavla, nakon čega će nastaviti redovnom trasom. Koristiће se stajališta drugih linija.

Linija 55JS: U smeru iz Novog Sada, trasa ostaje nepromenjena. U smeru iz Futoga, od raskrsnice Bulevara kneza Miloša i Bulevara patrijarha Pavla, autobusi će nastavljati pravo Futoškim putem, zatim levo u Ulicu Bate Brkića, pa desno na Bulevar Jovana Dučića, nakon čega će nastaviti redovnom trasom. Koristiće se stajališta drugih linija.

Poseban linijski prevoz TE-TO: U smeru sa Novog naselja, autobusi će sa početnog stajališta skretati desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom. U smeru iz TE-TO, trasa ostaje nepromenjena. Koristiće se stajališta drugih linija.

Poseban linijski prevoz Novo naselje – Koteks Viskofan: U smeru za „Koteks Viskofan“, od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, autobusi će skretati levo u Ulicu Bate Brkića, zatim pravo Ulicom Ilariona Ruvarca, pa levo na Bulevar patrijarha Pavla, nakon čega će nastaviti redovnom trasom. U povratku, od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, autobusi će skretati desno u Ulicu Ilariona Ruvarca, zatim pravo do Ulice Bate Brkića, pa desno na Bulevar Jovana Dučića, nakon čega će nastaviti redovnom trasom. Koristiće se stajališta drugih linija.

Linije 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ, 56: U smeru iz Veternika, stajalište „Futoški put – Garaža GSP“ privremeno se ukida, dok se stajalište „Futoški put – Bulevar patrijarha Pavla“ pomera 50 metara unapred ka centru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here