Početak Gradske vesti JKP “Vodovod i kanalizacija”: Radovi u Fabrici vode – apel građanima da...

JKP “Vodovod i kanalizacija”: Radovi u Fabrici vode – apel građanima da racionalno troše vodu

34
0

U sredu će se izvoditi radovi na rekonstrukciji cevovoda u zatvaračnici aeratora u Fabrici vode. Celokupnu investiciju finansira Grad Novi Sad i od velikog je značaja za buduće stabilnije vodosnabdevanje. Ovi radovi podrazumevaju zamenu dotrajalih građevinskih i mašinskih delova sistema koji su konstruktivno najzahtevniji. JKP „Vodovod i kanalizacija“ redovno radi, kako na izgradnji i rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, tako i na održavanju postojećih objekata koji su od ključnog značaja za uredno vodosnabdevanje grada. U planu je da do kraja ove godine završimo i rekonstrukciju cevovoda na drugom ulazu aeratora.

Kada je reč o dinamici radova, oni će se izvoditi od srede, 22. novembra, od šest sati ujutru, do četvrtka, 23. novembra, do šest sati ujutru.

Za vreme trajanja radova, pritisak u vodovodnoj mreži će biti znatno smanjen i postoji mogućnost da će doći i do povremenih prekida u isporuci vode. Stabilizaciju u vodosnabdevanju očekujemo u četvrtak, 23. 11, u kasnim večernjim satima.

Iz ovog preduzeća apeluju na sugrađane da vodu iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ troše racionalno i namenski.

nsuzivo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here