Početak Gradske vesti „Karma by Suzana“ oduševila posetioce treće večeri Serbia Fashion Weeka

„Karma by Suzana“ oduševila posetioce treće večeri Serbia Fashion Weeka

69
0

Posle odličnih kolekcija koje je publika imala priliku da vidi prve dve večeri 18. “Serbia Fashion Week”-a, treće večeri usledila je kulminacija, jer su na program bile revije vodećih domaćih modnih dizajnera uz nekoliko uvaženih gostiju iz inostranstva. Na terasi TC “Promenada”, odakle se Novi Sad vidi kao na dlanu, veče je otvorila dizajnerka Suzana Perić predstavljajući kolekciju “Karma”, čiji deo je nedavno prikazala na sicilijanskoj nedelji mode.

Na samom početku revije, pistom su prošetale jedna od najpoznatijih srpskih ali i uspešnih svetskih manekenki, Kristina Perić, jedna od Viktorijinih anđela, kao i jedna od najpoznatijih domaćih manekenki Tamara Miličević.

“O samoj kolekciji najviše govori samo ime “Karma” i nadam se da je publika doživela ono šta sam htela da kažem, a to je da moda nema granice. Sve je karmički, sve kruži, samim tim i moda kruži, iz jedne epohe u drugu, iz jedne kolekcije u drugu.
Suzani Perić je ovo 99. revija i zbog toga kolekcija nosi naziv “Karma by Suzana” koju čine elegantne duge haljine, za koje je dizajnerka inspiraciju pronašla u čuvenoj Koko Šanel. Reviju je zatvorila poznata glumica Miona Marković.

“Prvi put sam prošetala pistom, a gluma mi je pomogla na taj način jer sam zamislila da sam u nekoj ulozi i samo tako sam mogla izneti kreaciju kako treba”, rekla je Miona.

Na revijima je bio prisutan i pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević.

Ivanišević je stava da je manifestacija ,,Serbia Fashion Week“ veoma značajna, te da će Sekretarijat nastaviti da je podržava, kao i slične manifestacije, a najavljena je i saradnja na mnogim zajedničkim projektima organizacionim timom manifestacije.
,,Oživljavamo oznaku kvaliteta ,,Najbolje iz Vojvodine“ i hoćemo da promovišemo najbolje proizvode, najbolje smeštajne kapacitete, najbolje manifestacije i nema boljeg načina nego sa globalno prepoznatom manifestacijom kao što je Serbia Fashion Week. Naravno, sarađivaćemo i sa Suzanom Perić kao jednom od naših najistaknutijih kreatora. Ideja jeste da objedinimo ono što je lepo i da zajedno promovišemo ono što jeste najbolje iz Vojvodine“, rekao je on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here