Kids cinestar – bioskopska sala s toboganom, igrama i modifikovanim nivoom zvuka

 
Kids Cinestar sala ima 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti je „child frendly“, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali će trajati 20 minuta pre projekcije filma. U prostoru za igru, koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.
 
Ovim novim projektom, Cinestar bioskopi će koncept „Family friendly cinema“, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.
 
Direktor kompanije „Cinestar Cinemas Srbija“ Zoran Savić kaže da filmska avantura u Kids cinestar dvorani počinje igrom. 
 

Cinestar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata, od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnog vikenda, do najnovije kartice Family club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice, itd. Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Već imamo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvi smo ga predstavili u Srbiji, ali i u regiji. Sve je urađeno da se najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji osećaju prijatno – od predivnog kafe bara za roditelje odmah ispred dvorane, do toaletnog prostora, sve je na dohvat ruke„, navodi Savić.
 
Svečano otvaranje sale je u subotu, 1. decembra u 11 časova u TC BIG.
 
 
Karte za dečju bioskopsku dvoranu Kids Cinestar možete kupiti na blagajnama bioskopa i OVDE.
021,Cinestar, Big
 
Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Za drugi kvartal sledeće godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.