Početak Sport Klub prijatelja FK Vojvodine zahvalio se gradonačelniku Vučeviću na podršci

Klub prijatelja FK Vojvodine zahvalio se gradonačelniku Vučeviću na podršci

140
0

Klub prijatelja FK Vojvodine, njegovi članovi, a verujemo i svi iskreni navijači, simpatizeri i poklonici FK Vojvodine, svi mi zajedno izražavamo veliku zahvalnost gradonačelniku Novog Sada gospodinu Milošu Vučeviću na njegovoj podršci apelu koji smo uputili, apelu da sačuvamo naš Klub.

Razumevanje gospodina Miloša Vučevića da je prevazilaženja jedne od najdubljih kriza u kojoj se našla FK Vojvodina u svojoj 105 godina dugoj istoriji od najvećeg značaja u ovom trenutku. Loš fudbalski rezultat, loše stanje finansija, a pre svega loša perpsektiva, odnosno ni malo svetla budućnost su činjenice koje zahtevaju brzu i ozbiljnu reakciju svih odgovornih.

Duboko verujemo da će se u što skorijem roku pronaći rešenje za nagomilane probleme. Sam gospodin Miloš Vučević je istakao da je najvažnije pronaći najbolje rukovodstvo koje će omogućiti sportskom sektoru da pripremi tim za novu sezonu. Upravo ta konstatacija nas ohrabruje da će se predstojeći izazovi prevazići na najbolji mogući način, da će se FK Vojvodina vratiti na staze uspeha, da će Stadion Karađorđe ponovo biti ispunjen svima nama kojima je Voša u srcu.

Sigurni smo da će iskrene namere koje je naš Gradonačenik pokazao time što je pozvao sve uključene u funkcionisanje FK Vojvodine da naprave dobru atmosferu uticati na stvaranje adekvatne uprave, a da će Grad Novi Sad još više biti deo tog projekta.

Očekujemo da će se posle obraćanja gospodina Miloša Vučevića urgentno organizovati Sednica skupštine FK Vojvodina, koja se svakako i mora održati, a u skladu sa Statutom. Kako je sadašnja Uprava izgubila poverenje svih iskrenih navijača, simpatizera i poklonika FK Vojvodine, jedini izlaz iz nastale situacije je da odgovorni podnesu ostavke. Predstavnici Republike Srbije, AP Vojvodine i Grada Novog Sada treba da budu nosioci realizacije stvaranja nove uprave. Nova personalna rešenja moraju da zadovolje najviša očekivanja koja su u skladu sa kriterijumima i kodeksima FK Vojvodina.

FK Vojvodina spada u red najvećih sportskih kolektiva na ovim prostorima, u svojoj bogatoj istoriji ona je doprinela širenju ugleda Grada i naše zemlje u evropskim ali i svetskim razmerama. FK Vojvodina je institucija, jedna od najzančajnijih u Novom Sadu. Postoji Dunav, Tvrđava, Matica srpska, Srpsko narodno pozorište i FK Vojvodina. Tako je bilo i tako će i biti

Autor: nsuzivo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here