Početak Gradske vesti Konferencija „Biznis priče“ 5. i 6. aprila

Konferencija „Biznis priče“ 5. i 6. aprila

59
0

Konferencija „Biznis priče“ održaće se 5. i 6. aprila 2023. u Kongresnom centru Master u Novom Sadu, na kome će govoriti vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona o biznisu, o svojim poslovnim počecima, o trendovima, kao i kakvi nas to poslovni izazovi očekuju u ovoj godini i kako se što bolje pripremiti i odgovoriti na njih.

Teme predavanja na konferenciji su raznolike, a neki od potvrđenih govornika su Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall Streeta), Ajdin Brković (Monetize ad), Branko Babić (Phi Academy/Preduzetnik godine), Dragan Vojvodić (Sendler), Milena Đuričić (Videomite), Milan Mandarić (Sanmina), Nemanja Antić (Military shop) i mnogi drugi.

Umrežavanje, kreativno razmišljanje i donošenje odluka biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike očekuje preko 20 predavača, 500 preduzetnika iz
regiona, i dve velike žurke. Konferencija je namenjena svima koji žele da nauče nešto novo o biznisu kao i da se povežu sa potencijalnim partnerima ili klijentima.

„Pitao sam se zašto u Srbiji ne postoji biznis konferencija sa zanimljivim gostima, organizovanim umrežavanjem i dobrim provodom. Odgovor nisam našao i zato sam odlučio da napravim baš takvu konferenciju“, izjavio je Vladimir Stanković, osnivač Biznis priča.

Konferencija se organizuje uz pomoć „BIT Event-a“, a pokrovitelji su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad.

Karte za konferenciju je moguće kupiti do 20. marta do popunjavanja kapaciteta.

Link za kupovinu ulaznice: https://biznisprice.com/konferencija/

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na web stranici:
https://biznisprice.com/konferencija/

Početna


FB: https://www.facebook.com/biznisprice
IG: https://www.instagram.com/biznisprice/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here