Kristijan Kojičić – Nije bilo genocida, đenerale nek je tvojoj majci hvala”,

Za naš portal presudu generalu Mladiću  prekomentarisao je i predsednik pokreta “Mladi Srbi” Teolog  Kristijan Kojičić.

“Ono što su radili Miloš i Lazar na Kosovu u 14-om vijeku, Gavrilo Princip 1914-te u Bosni, NJegoš i Krsto Popović u Crnoj Gori, Čiča Draža 45-te po srpskim šumama i još mnogo srpskih vitezova i velikana od postojanja svijet, to je isto i radio i naš Ratko Mladić BRANIO SVOJ NAROD!

Naziv genocid je sinonim za Jasenovac, Vukovar, Oluju i još mnogo izvršenih zvijerskih genocida nad Srpskim narodom a ne režirani filmski genocidi koji se prepisuju Srpskom narodu kako bi se isti omalovažavao i lažno predstavljao kao genocidan.
Jer ako nije bilo genocida širom svijeta gdje su stradali nedužni srpski civili, pa i druge nacije i vjere poput masakra u Siriji, Libanu, Vijetnamu e pa onda ga nije bilo ni u Srebrenici.

A o Hagu se nema šta reći sem da je projektovan kako bi realizovao sve scenarije u kojima su Srbi u ulozi genocidnih persona, i onda emitovanje scenarija koji smo mogli da vidimo o sramonoj presudi našem generalu Ratku Mladiću.

Vidjeli smo prije par dana, a i još mnogo puta kako su prošli rušitelji naše nacije i naših svetinja, tako da generale ne brini pravda je u Božijim rukama.

Đenerale, znaj jedno Srbi širom vasione se mole za tebe, jer si branio svoj narod i upisan si u spomen vječnosti, “Blaženi prognani pravde radi, jer je njihovo Carstvo nebesko.”

Nije bilo genocida, đenerale nek je tvojoj majci hvala”, završio je mlađani Kojičić.