Početak Sport Krivokapić: Dosta je priče, vreme da se bodovi osvajaju u nizu

Krivokapić: Dosta je priče, vreme da se bodovi osvajaju u nizu

73
0

Novosađani žele da se posle dva vezana poraza u šampionatu vrate na pobedničke staze, a pravu priliku za to vide u duelu sa ekipom sa začelja tabele. Ipak, u stožeru „crveno-belih“ poručuju da utakmica neće biti laka, jer gosti imaju dobre individualce, a nedavno su promenili trenera, koji bi mogao da u igru Zemunaca unese određena iznenađenja.

 
Kako kaže pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić, momci u „crveno-belim“ dresovima mogu sutra da očekuju neki sasvim drugi Zemun.
 
„To će nam biti otežavajuća okolnost, jer znate i sami da promene trenera uvek donesu nešto pozitivno, ako ne po pitanju kvaliteta, onda svakako po pitanju odnosa prema igri. Imali smo malih problema u prvoj nedelji pauze, jer je bilo dosta rovitih igrača, pa u radu čak nismo uspevali ni da sprovedemo u delo sve ono što smo zamislili. Iz tog razloga, trenažnom procesu prvog tima priključili smo i nekoliko omladinaca. Radili smo mnogo na elementima za koje smo uvideli da predstavljaju problem u našoj igri, a to su završnica napada i psihološki momenat. Mnogo smo razgovarali sa igračima, ali mislim da je sada bilo dosta priče, te da je vreme da se zasuku rukavi i radi na terenu, odnosno počnu da se osvajaju bodovi u nizu“, poručuje Krivokapić.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka neće moći da računa na kapitena Nikolu Antića zbog crvenog kartona, a van stroja je i Aleksandar Mirkov, koji je povređen.
 
Utakmica između Vojvodine i Zemuna igra se u subotu sa početkom u 16 časova. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 300 dinara za zapadnu i 100 dinara za severnu tribinu.
 
U ostalim mečevima kola sastaju se: Čukarički – Rad, Napredak – Mačva, Spartak – Bačka, Radnik – Mladost, Voždovac – Proleter, Radnički – Crvena zvezda, Partizan – Dinamo.
Autor: 021.rs