Početak Gradske vesti Kurs za iOS programere prvi put u Novom Sadu

Kurs za iOS programere prvi put u Novom Sadu

46
0

 

Formalno fakultetsko obrazovanje mnogima nije dovoljno kako bi bili konkurentni na tržištu rada, jer tradicionalan način obrazovanja teško ide u korak sa brzim razvojem tehnologije, naročito u oblasti programiranja, a poznato je i da broj studenata na fakultetima trenutno ne zadovoljava potrebe IT tržišta, gde su programeri vrlo traženi. Danas su oni i izuzetno dobro plaćeni, budući njihova prosečna plata iznosi skoro 1000 evra.

Kvalitetno unapređenje znanja, obuke, usavršavanja i sve ostalo što je neophodno da biste bili konkurentni na tržištu rada sada vam nudi novosadska škola IT kurseva i obuka “IT Fusion”. Novina u njihovom radu je i ekskluzivna obuka za iOS programere, koju možete pohađati sad i u u Novom Sadu. iOS programeri su trenutno, vrlo traženi i dobro plaćeni eksperti u oblasti informacionih tehnologija, a takav trend nastaviće se i u budućnosti.

“IT Fusion” vam nudi petomesečnu  obuku u iOS programiranju, koja je osmišljena u saradnji sa renomiranim i ostvarenim stručnjacima u ovom oblasti. Pohađanjem ovog pažljivo osmišljenog kursa, naučićete da kreirate aplikacije za Apple uređaje, a istovremeno postajete trenutno najtraženiji i najbolje plaćen kadar u Srbiji, ali i šire. 

Prezentacija kursa i dan otvorenih vrata škole je 19. januara u 20 časova. Najava dolaska je oabevezna.  Predavanja zvanično počinju 22.januara.

Za pohađanje ovog kursa nije vam potrebna sopstvena oprema – svim polaznicima “IT Fusion” obezbeđuje najnoviju opremu za pohađanje kursa u vidu iMac računara od 21,5 inča, a ukoliko ne posedujete računar za dodatna vežbanja kod kuće, biće vam ponuđeni dodatni termini za radu školi. Na ovaj način, svaki polaznik individualno će raditi na svom znanju i biće mu posvećena maksimalna pažnja. Iz ovog razloga, svaka grupa biće sastavljena od najviše 10 polaznika.

Pre početka kursa, svi polaznici upoznaće se sa osnovama rada rada na Apple računarima. Polaznike će tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom, obučavati iskusan iOS developer Dejan Dragić, član dobro poznate IT kompanije u Novom Sadu “Vega IT Sourcing”.

Plan rada: Nakon upoznavanja sa osnovama, iOS tehnologijom, bitnim pojmovima i okruženjem za rad, polaznici će se baviti funkcijama kontrolera u iOS aplikaciji, animacijama uz upotrebu Swift programskog jezika, strukturiranjem koda i, na kraju, razvijanjem aplikacije u vidu timskog projekta. Na ovaj način će polaznici imati priliku i da osete kako funkcioniše dobar timski rad u ozbiljnim kompanijama.

Svi polaznici dobijaju sertifikate za uspešno realizovan kurs iOS programiranja.

Ako želite da unapredite postojeće i razvijete nove veštine, te i postanete konkurentan član na trenutno najintenzivnijem tržištu rada, prijavite se već sada za kurseve u “IT Fusion” na ovom linku.

“IT Fusion” se nalazi u Železničkoj 33 u Novom Sadu. Detalje o načinu kontaktiranja škole pronađite ovde, a pratite novosti i na njihovoj Fejsbuk stranici.

 
Izvor: NSuzivo.rs