Lagunina manifestacija ,,Noć knjige“ održaće se od 17. do 19. juna

Manifestacija ,,Noć knjige“, 26. po redu, na radost svih ljubitelja knjigoholičara, održaće se od 17. do 19. juna 2022. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi a pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna.

U 33 grada u Srbiji i regionu, ukupno na 59 lokacija očekuje vas više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

I ove godine pripremamo fantastične popuste do čak 40% i sjajne poklone!

Popusti na Lagunina izdanja:

Za kupovinu jedne knjige 25% popusta,

za dve knjige 30% popusta,

za tri knjige 35% popusta,

a za četiri ili više knjiga 40% popusta.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili manifestaciji, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%.

Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku za pouzeća, dok će za porudžbine plaćene karticama specijalna cena isporuke DHL-om iznositi 10 evra, odnosno 20 KM. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Dodatne informacije možete pronači na Laguninom sajtu.

Novi Sad, 12. maj 2022. godine