Početak Gradske vesti Laptovi i pametni satovi za najbolje učenike u Vrbasu

Laptovi i pametni satovi za najbolje učenike u Vrbasu

12
0

Najbolji učenici opštine Vrbas, uključujući učenike generacije i nosioce Vukove diplome, dobili su na poklon laptopove i pametne satove. Ukupno je nagrađeno 86 učenika, od kojih je 13 učenika generacije dobilo laptopove, a 73 vukovca pametne satove. Nagrade je uručila zamenica predsednika opštine, Tijana Aleksić.

Aleksićeva je istakla da je ulaganje u obrazovanje najvažnija investicija, ključna za uspeh pojedinca i zajednice. „Današnje nagrade za učenike generacije i vukovce su podsticaj koji ih motiviše da nastave sa trudom i inspirišu ostale učenike da teže višim ciljevima. Nagrađivanjem najboljih učenika šaljemo jasnu poruku da društvo vrednuje rad, trud, posvećenost i znanje,“ rekla je Aleksić, dodajući da postignuća učenika ne bi bila moguća bez podrške njihovih nastavnika, profesora i roditelja.

Opština Vrbas, uz podršku Vlade Srbije i Pokrajinske vlade, kontinuirano ulaže u obnovu i modernizaciju školskih objekata i tehnologije koja olakšava učenje. „Obezbeđujemo stipendije za najbolje đake i subvencionišemo troškove prevoza i užine za sve učenike. Ulaganje u školsku infrastrukturu i nagrađivanje učenika je naša dužnost i nastavićemo sa tim i ubuduće,“ zaključila je Tijana Aleksić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here