“Ledena šuma” od petka u Dunavskom parku

11
0

U okviru Ledene šume i ove godine će biti i Snežni grad, izložbeno-prodajni prostor namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija, ali i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta.

I ove godine očekuju nas  koncerti klasične muzike, nastupi bendova, di-džej nastupi, umetnički performansi, edukativne radionice za decu i odrasle, dečije animacije na ledu i drugo. 
 
“Radnim danima od 9 do 10:30 časova biti omogućen besplatan ulaz na klizalište za decu do 12 godina starosti, a imaće podršku i od naših iskusnih klizača. Cene su ostale nepromenjene u odnosu na prethodnu godinu, tako da će ulaznice za klizalište koštati 200 dinara, a isto toliko će iznositi i iznajmljivanje klizaljki za one koji nemaju sopstvene. Takođe, Ledena šuma će kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama, obezbediti besplatne grupne posete za najmlađe u pratnji nastavnika ili učitelja do 21. decembra, dok ne počne zimski raspust”, kazala  je projektna menadžerka manifestacije Dušica Ljubojević.
 
Svečano otvaranje Ledene šume biće upriličeno u Dunavskom parku, u petak u 18 časova uz muzičko-zabavni program i vatromet. U programu će učestvovati klizačice kluba “Vojvodina”, Haos animatori sa svojim predstavama i drugo. 
 
Kako su nam rekli   organizatori,  ove godine je za 31. decembar planiran doček Dečije Nove godine u dnevnom terminu uz brojna iznenađenja i druženje sa Deda Mrazom.
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here