Memorijalni turnir u Srbobranu

Opština Srbobran, Centar za sport i turizam, FK Srbobran, Mesna zajednica Srbobran i Sportski savez opštine Srbobran, i ove zime organizuju tradicionalni turnir u fudbalu, jedan od najvećih u regionu.

“Od ove godine turnir će, na inicijativu fudbalera i, pre svega, prijatelja i poštovalaca rada Jovice Joleta Tešića, uz saglasnosti porodice, nositi ime ovog sportskog radnika. Od sada će turnir imati i memorijalni karakter i igraće se upravo u njegovu čast, sa ciljem očuvanje imena i dela na žalost prerano preminulog sportskog radnika, koji je svojim učešćem i bavljenjem sportom ostavio pozitivan primer kako se entuzijazmom i ljubavlju mogu uraditi prave stvari u sportu”, saopšteno je iz Centra za sport i turizam.

Ove godine nagradni fond u konkurenciji seniora je rekordnih pola miliona dinara, dok će nagrade u ostalim kategorijama zavisiti od ukupne sume prikupljenih sredstava na ime kotizacija za svaku kategoriju. Očekuje se i rekordan broj ekipa u svim kategorijama, a kao i godinama u nazad, svi koji su u Organizacionom odboru manifestacije daće sve od sebe da se i ove godine turnir u svakom smislu podigne na viši nivo, i tako zadrži primat najmasovnijeg i najorganizovanijeg turnira u regionu. Centar za sport i turizam će kao i svake godine biti dobar domaćin svim ekipama i gledaocima, saopštili su organizatori.